Minden cseppjében gyümölcs

A Várda-Drink a kultúrált italfogyasztás elkötelezettje. Termékeink fogyasztását
18 éven aluliak számára nem ajánljuk. Kérjük nyilatkozzon, elmúlt-e már 18 éves!

NEM IGEN
Image
Bezár
Bezár

Hogyan készül a pálinka?

  • 1. Szedés

  • 2. Cefrézés

    Több
  • 3. Lepárlás

    Több
  • 4. Érlelés

  • 5. Palackozás és design

    Több
  • Szedés

    A jó pálinka alapja a gyümölcs. Pálinkáinkat a legkiválóbb fajtájú, kizárólag kifogástalan minőségű, optimális érettségű, zamatos gyümölcsből készítjük. A gyümölcsöt rekeszekben vesszük át, hogy a minőség jobban ellenőrizhető legyen, és ne sérüljön meg szállítás közben. Fontos, hogy a frissen szedett gyümölcs minél előbb az erjesztő tartályba kerüljön. Ez alól kivételt jelentenek az utóérlelést kívánó gyümölcsök, mint például a körte és birs.
  • Cefrézés

    A feldolgozás előtt a gyümölcsöt alaposan átmossuk és kézzel osztályozzuk, hogy a cefrébe ne jusson semmilyen szennyeződés. A szilvát és a csonthéjas gyümölcsöket kimagozzuk, a szőlő- vagy bodzaszemeket pedig leválasztjuk a fürtökről. Ezután a tiszta gyümölcsöt pépesítjük. A mag zamat elérése miatt a kiszáradt mag egy részét visszatehetjük a cefrébe.
    Több
  • Kisüsti technológia

    A cefrézés után következik a megfelelő minőségű lepárlás. A vásárosnaményi főzdénkben kétféle főzőberendezéssel dolgozunk.
    Több

    Modern technológia

    Több
  • Ágyas pálinkák

    Az Extra Delicious termékcsalád pálinkái intenzív gyümölcsös ízüket a gyümölcságyon történő érlelés által nyerik, amely nem csak az ital ízére, de a színére is hatással van.

    Fahordós érlelés

    Fahordós érlelésnél a legfontosabb szempontok egyike a hordó anyagának kiválasztása.
    Több
  • Palackozás és design

    A pálinkáinkhoz elegáns és exkluzív külső párosul.
    Több
  • 1. Szedés
  • 2. Cefrézés
  • 3. Lepárlás
  • 4. Érlelés
  • 5. Palackozás és design