A Várda-Drink a kultúrált italfogyasztás elkötelezettje. Termékeink fogyasztását
18 éven aluliak számára nem ajánljuk. Kérjük nyilatkozzon, elmúlt-e már 18 éves!

NEM IGEN
Image
Bezár
Bezár

Hírek

Kiemelkedő szakmai eredmények a 2017. évi Pálinkakiválóság Programon és az Országos Pálinka- és Törkölypálinka versenyen!

2017. július. 26.

Kedves Látogató! A Várda-Drink csoport nagy örömmel értesíti Önt, hogy a 2017. évi sikereink tovább folytatódnak! A 2017. évi Pálinka Országkóstoló és az Országos Pálinkaverseny eredményei nyomán tovább haladunk és erősödünk a megkezdett úton. Pálinkakiválóság Programba nevezett pálinkáink eredményei: Top Pálinkakiválóság Exclusive Edition cseresznyefa hordóban érlelt CSERESZNYE PÁLINKA Pálinkakiválóság Exclusive Edition IRSAI OLIVÉR SZŐLŐ PÁLINKA […]

Tovább

 

 

Nagy siker a 2017. évi Destillata nemzetközi párlatversenyen! 5 nevezett tételből 5 érem – 2 aranyat és 3 ezüstöt kaptak az Exclusive pálinkák!

2017. április. 15.

A Várda-Drink csoport a magyar szeszesital piac egyik legnagyobb szereplője. A 95 éve Kisvárdán működő gyárban szeszesital-gyártás folyik italgyártó és palackozó üzemeinkben. Pálinkáinkat saját pálinkafőzdénkben, korszerű és hagyományos lepárlási technológiával állítjuk elő Vásárosnaményban az 1950-es évek óta. Büszkék vagyunk szakembereink tudására és különleges, top kategóriás pálinka választékunkra!

 

Tovább