A Várda-Drink a kultúrált italfogyasztás elkötelezettje. Termékeink fogyasztását
18 éven aluliak számára nem ajánljuk. Kérjük nyilatkozzon, elmúlt-e már 18 éves!

NEM IGEN
Image
Bezár
Bezár

Novinky

Nagy siker a 2017. évi Destillata nemzetközi párlatversenyen!
5 nevezett tételből 5 érem –
2 aranyat és 3 ezüstöt kaptak az Exclusive pálinkák!

A Várda-Drink csoport a magyar szeszesital piac egyik legnagyobb szereplője. A 95 éve Kisvárdán működő gyárban szeszesital-gyártás folyik italgyártó és palackozó üzemeinkben. Pálinkáinkat saját pálinkafőzdénkben, korszerű és hagyományos lepárlási technológiával állítjuk elő Vásárosnaményban az 1950-es évek óta. Büszkék vagyunk szakembereink tudására és különleges, top kategóriás pálinka választékunkra!
A Várda-Drink védette le az első magyarországi földrajzi oltalom alá eső pálinkaként a Szatmári szilvát, majd pedig másodiknak a Szabolcsi alma pálinkát. Az oltalom előkészítésében, benne a pálinkafőzés itteni, 100 éves múltjának brüsszeli bizonyításához szükséges gyűjtőmunkában      Csobolya Attila, pálinkafőző mesterünk (a kép bal oldalán) játszott kiemelkedő szerepet. A Várda Drink égisze alatt olyan sikereket ért el a szakmában, mint a Champion-díjas birs-, alma- vagy cseresznyepálinka. (Középen Szanyó Gyula pálinkamester szakmérnök, jobb oldalon Pál Tibor ügyvezető igazgató a Destillata díjátadón)

Exclusive pálinkáink több kategóriában, hordóban érlelve, ágyazva, speciális, illetve fajtaazonos gyümölcsökből készülnek. Ez utóbbi család öt tagját vittük el az idei Destillata-ra.  Örömmel tudatjuk, hogy a 2017. évi nemzetközi Destillata párlat versenyről a következő díjakat hoztuk el Várda Distillery Exclusive Edition pálinkáinkkal:

Jonathán Alma pálinkaARANYÉREM
Irsai Olivér pálinkaARANYÉREM

BodzapálinkaEZÜSTÉREM
Feketeribizli pálinkaEZÜSTÉREM
Muskotályos Szőlő pálinkaEZÜSTÉREM

A Duna-palotában rendezett Destillata díjátadón (balról jobbra):
Csobolya Attila – pálinkafőző mester Várda-Drink Zrt., Elisabeth Ellison-Kramer osztrák nagykövet asszony, Wolfgang Lukas ügyvezető igazgató – Destillata, Pál Tibor ügyvezető igazgató – Várda-Drink Zrt., Zsigó Róbert államtitkár Földművelésügyi Minisztérium

2017. április. 15.