A Várda-Drink a kultúrált italfogyasztás elkötelezettje. Termékeink fogyasztását
18 éven aluliak számára nem ajánljuk. Kérjük nyilatkozzon, elmúlt-e már 18 éves!

NEM IGEN
Image
Bezár
Bezár

Rólunk írták

Kiemelkedő szakmai eredmények a 2017. évi Pálinkakiválóság Programon és az Országos Pálinka- és Törkölypálinka versenyen!

Kedves Látogató! A Várda-Drink csoport nagy örömmel értesíti Önt, hogy a 2017. évi sikereink tovább folytatódnak! A 2017. évi Pálinka Országkóstoló és az Országos Pálinkaverseny eredményei nyomán tovább haladunk és erősödünk a megkezdett úton. Pálinkakiválóság Programba nevezett pálinkáink eredményei: Top Pálinkakiválóság Exclusive Edition cseresznyefa hordóban érlelt CSERESZNYE PÁLINKA Pálinkakiválóság Exclusive Edition IRSAI OLIVÉR SZŐLŐ PÁLINKA […]

0 comments

Nagy siker a 2017. évi Destillata nemzetközi párlatversenyen!
5 nevezett tételből 5 érem –
2 aranyat és 3 ezüstöt kaptak az Exclusive pálinkák!

A Várda-Drink csoport a magyar szeszesital piac egyik legnagyobb szereplője. A 95 éve Kisvárdán működő gyárban szeszesital-gyártás folyik italgyártó és palackozó üzemeinkben. Pálinkáinkat saját pálinkafőzdénkben, korszerű és hagyományos lepárlási technológiával állítjuk elő Vásárosnaményban az 1950-es évek óta. Büszkék vagyunk szakembereink tudására és különleges, top kategóriás pálinka választékunkra!

0 comments

Régió

A nálunk gyártott pálinkák alapanyagait főleg a környéken, Szabolcs -Szatmár -Bereg megyében termesztik. A vidék öntéstalaja tápanyagban, mikroelemekben gazdag, kiváló termőtalaja a gyümölcsösöknek. A Kárpátok közelsége miatt a csapadék mennyisége optimális, és a napsütéses órák száma is nagyon kedvező. Ilyen mikroklímában a gyümölcsök rendkívül zamatossá érnek. Ennek bizonyítéka, hogy a Szatmári szilvapálinka, a Szabolcsi almapálinka és az Újfehértói meggypálinka is eredetvédett.

Csobolya Attila

Pálinkafőző mester

Vásárosnaményban született, ami megpecsételte sorsát és pályafutását. Szegeden diplomázott, 1990-től a vásárosnaményi pálinkafőzde mestere. Azóta is folyamatosan szakmai képzéseken vesz részt, szakmai zsűritagként több jelentős pálinkaverseny zsűrijének oszlopos tagja. Emellett a Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend alapító tagjai közé tartozik, és kiemelt feladatának érzi a környék páratlan gyümölcseinek, a szabolcsi almának vagy a penyigei szilvának régi dicsőségét öregbíteni. A Várda Drink égisze alatt olyan sikereket ért el a szakmában, mint például a Champion-díjas birs-, alma- vagy cseresznyepálinka.

Patrick Brisset

Supervisor

Patrick családja már 1780 óta foglalkozik konyak készítéssel, ő maga mára ismert francia konyaktermelő, a cognaci régió szívéből. A lepárlás és a fahordós érlelés nagymestere, értékes tanácsait a Barrel Reserva érlelt pálinkák gyártásánál használtuk fel.

Szanyó Gyula

Pálinkamester szakmérnök

A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett pálinkamester szakmérnöki diplomát. Kiváló érzéke van a pálinkákhoz és a legjobb gyümölcsfajták kiválasztásához. Tagja a kóstolóbizottságnak, szakmai segítséget nyújt a pálinkafőzés teljes folyamatában, a gyümölcsbeszerzéstől a pálinka érleléséig.